İlan karşılaştırması yapabilmeniz için en az 2 adet ilan seçmeniz gerekmektedir.


Kapat

Didim Yeşilkentte Satılık Müstakil Villa

Büyült
0
Satılık
İlan No68310
Eklenme Tarihi12.01.2023
KategoriVilla
İlan TipiSatılık
Fiyat 0
Oda Sayısı 5+1
m² (Net) 303
m² (Brüt) 320
Kat Sayısı 3
Bulunduğu Kat Müstakil
Bina Yaşı 16-20 Arası
Banyo Sayısı 3
Isıtma Klima
Eşyalı Hayır
Site İçerisinde Evet
Kullanım Durumu Boş
Krediye Uygun Evet
Takas Hayır
Otopark Var
Zemin Etidü Var

İlan Açıklaması

Didim Yeşilkentte Satılık Müstakil Villa

Satılık Tam Müstakil Villa

Didim Altınkum Mahallesinde, bölgede ki en kıymetli evlerin olduğu Yeşilkent Sitesi içerisinde tam müstakil villa tipi ev. 4 tarafı kendisine ait bahçesi mevcut.

Otoparklı Villa

Ege Emlak Didim aracılığı ile satışa sunulan evin müstakil bahçesi içerisinde araç park yeri bulunuyor. Müstakil parsel üzerinde inşa edilmiş tek ev.

Altınkum'da Satılık 5+1 Villa

Altınkum Yeşilkent'de satılık tripleks evin her katı ayrı daire olabilecek büyüklükte, giriş katında 1 salon, 1 mutfak, antre, wc, alanları bulunuyor. Evin toplamı 5 oda, 1 salon, 2 mutfak, 2 balkon, 1 teras, 2 banyo, 3 wc, bahçede ayrı bir müştemilat ve 1 araçlık park yeri alanlarından oluşuyor. 

Denize Yakın Satılık Villa

Didim Altınkum mahallesi, Yeşilkent mevkiinde bulunan ve bölgeye adını veren Yeşilkent sitesi içerisinde olan ev Sahile 400mt mesafededir.

Kaloriferli Müstakil Villa

Satılık evin bütün oda, salon ve banyolarında faal çalışan kaloriferi mevcut. Ayrıca evin pencerelerine elektrikli panjur yapılmak istenirse elektrik tesisatları hazırlanmış durumda, mevcutta demir kepenkleri bulunan evin güvenlik kamera ve alarm sistemleri de bulunuyor. 

Didim Yeşilkent Sitesi

Adından da anlaşılacağı gibi yeşilin önemli olduğu bir sitedir. Kumsal sahillere sahip koyların olduğu Yeşilkent sitesi denize sıfırdır. Çam ve bir çok çeşitli ağaçların oluşturduğu bitki örtüsü sitenin her tarafını kaplamış durumda. Sitenin deniz kenarında restoran ve sahil alanı mevcut. Yeşilkent sitesinin içerisinde de çocuk parkları ve yürüyüş alanları mevcut. Ev fiyatlarının bölgeye göre bir puan daha yüksek olduğu elit ve temiz bir sitedir. 

For Sale Villa Didim - Turkey

5 Bedroom Detached Villa For Sale

Detached house compering from 5 bedrooms, 1 kitchen in XL lounge, 2 bathroom, 3 wc, enterence, 2 balconies, 1 terraces, 1 private garden, car park area. House is in good condition. All papers done, ready to sell, deed transactions are completed in 1 day. Ege Emlak Didim Real Estate Agency.


Didim emlak sektöründe öncü olan ve bölgenin en geniş gayrimenkul portföyüne sahip, Taşınmaz Ticareti Yetki Belgeli (0900015) Ege Emlak Didim ofisimizde, Emlak & Gayrimenkul Yönetimi Bölümü Yüksek Okul mezunu, profesyonel gayrimenkul danışmanlarımızdan yardım alın, kullanım amacınıza en uygun evi bulmanıza ve sorunsuz bir şekilde ev sahibi olmanıza yardımcı olalım. Müşterilerimize mülk sahibi ile görüşme imkanı sunuyoruz, pazarlığını kendiniz yapabilirsiniz.


Bu Evi Kaçırmayın, Hemen Randevu alın!

Özellikler

İç Özellikler
Çelik Kapı
Çamaşır Odası
Teras
Spot Aydınlatma
PVC Doğrama
Kartonpiyer
Isıcam
Ebeveyn Banyosu
Duşakabin
Boyalı
Balkon
ADSL
Muhit
İlköğretim
Semt Pazarı
Park
Sağlık Ocağı
Hastane
Market
Alışveriş Merkezi
Ulaşım
Otobüs Durağı
Dolmuş
Minibüs
Anayol
Cadde
Manzara
Şehir
Konut Tipi
Müstakil Girişli
Cephe
Batı
Doğu
Güney
Kuzey
Benzer İlanlar
+90 256 811 0077
+90 507 220 9191

egeemlakdidim.com, Tüm Hakları Saklıdır.

Google LogoÇeviri tarafından desteklenmektedir
Google LogoÇeviri tarafından desteklenmektedir