İlan karşılaştırması yapabilmeniz için en az 2 adet ilan seçmeniz gerekmektedir.


Kapat

Didim Işık Sitesinde Satılık Bakımlı Villa

Büyült
0
Satılık
İlan No64360
Eklenme Tarihi15.11.2022
KategoriDaire
İlan TipiSatılık
Fiyat 0
Oda Sayısı 4+1
m² (Net) 180
m² (Brüt) 200
Kat Sayısı 3
Bulunduğu Kat Villa Tipi
Bina Yaşı 21-25 Arası
Banyo Sayısı 2
Isıtma Klima
Eşyalı Evet
Site İçerisinde Evet
Kullanım Durumu Boş
Krediye Uygun Evet
Takas Hayır
Otopark Var
Zemin Etidü Var

İlan Açıklaması

Didim Işık Sitesinde Satılık Bakımlı Villa

Ege Emlak Didim'den Satılık Yazlık

Didim Efeler Mahallesinde, Fener caddesi üzerinde, Kocamustafa caddesinin üst tarafında kalan Işık Sitesi içerisinde masrafsız, bakımlı, çatısı izolasyonlu kiremitler ile yapılı sorunsuz bir ev. Site içerisinde yazlık olarak kullanılan evler olduğu gibi, uzun dönem de yaşayan site sakinleri bulunuyor. 

En Büyük Yüzme Havuzu

Bölgedeki en büyük yüzme havuzuna sahip olan Işık Sitesi havuzu her daim bakımlı ve temiz tutuluyor. Havuz sezonu erken açılıp, geç kapatıldığı için bölgede diğer sitelerin havuzları kapalı olduğu dönemde bile Işık Sitesi'nin havuzu temiz ve faal oluyor. Geniş çocuk havuzuna da sahip olan büyük havuzun etrafında da geniş güneşlenme alanları bulunuyor. 

Güvenlikli Sitede Özel Ev

Sitenin görevlileri vardiya sistemi ile çalışmakta, 7 Gün / 24 saat esasına göre sitenin giriş kapsında sürekli bir görevli bulunuyor. Araç girişleri otomatik kapıdan gerçekleşiyor. Siteye dışarıdan giriş - çıkış yapılabilmesi için içeriden kapıya haber verilmesi gerekiyor. Sitenin her köşesinde ve otopark alanlarında kapalı devre güvenlik kameraları mevcut.

Siteye Özel Sosyal Tesis Alanları

Sitenin havuz başında bulunan kafeteryanın işletmesi her sene kiraya veriliyor ve geliri site için kullanılıyor. Havuz başında bulunan bu kafeterya alanında atıştırmalık (tost - gözleme, vb) ve içecekler bulabiliyorsunuz. Havuz başına servis alabilirsiniz. Mini futbol sahası, Basketbol sahası, tenis kortu, çocuk oyun alanı ve spor aletlerinin olduğu ortak kullanım alanlarına sahip.

Üstü Otoparklı Özel Site

Sitenin içerisinde her bloğun başında üstü kapalı araç park yerleri mevcut. Araba, tekne vb araçlarını buraya uzun süreli olarak park edebilirsiniz.

Didim'de Satılık 4+1 Villa

Satılık ev 4 yatak odası, 1 salon, 1 ayrılabilir açık plan mutfak, 2 banyo & wc, 2 balkon, 1 teras alanlarından oluşuyor. 

Didim'de Satılık Eşyalı Villa

Satılık evin içerisinde bütün eşyaları mevcut, klimalarından, beyaz eşyalarında, mobilyasından, mutfak malzemelerine kadar herşeyi tam ve eksiksizdir. Güneş enerjisi ve kışın da sıcak suya sahip olabilmek için termosifonu ayrıca mevcut. Sadece çantanızı alıp eve taşınabilirsiniz. 


For Sale House Turkey Didim - Altinkum

4 Bedroom Villa With garden & Swimming Pool

Semidetached house compering from 4 bedrooms, 1 kitchen, 1 lounge, 2 bathroom &wc, 1 terrace. Bigest swimming pool at the arround, basketboll court, mini football pitch, tenis court, car park, garden areas. All renewated very good condidion. All papers done, ready to sell, deed transactions are completed in 1 day. Ege Emlak Didim Real Estate Agency.


Didim emlak sektöründe öncü olan ve bölgenin en geniş gayrimenkul portföyüne sahip, Taşınmaz Ticareti Yetki Belgeli (0900015) Ege Emlak Didim ofisimizde, Emlak & Gayrimenkul Yönetimi Bölümü Yüksek Okul mezunu, profesyonel gayrimenkul danışmanlarımızdan yardım alın, kullanım amacınıza en uygun evi bulmanıza ve sorunsuz bir şekilde ev sahibi olmanıza yardımcı olalım. Müşterilerimize mülk sahibi ile görüşme imkanı sunuyoruz, pazarlığını kendiniz yapabilirsiniz.


Bu Evi Kaçırmayın, Hemen Randevu alın!

Özellikler

İç Özellikler
Çelik Kapı
Teras
Parke Zemin
Kartonpiyer
PVC Doğrama
Isıcam
Duşakabin
Buzdolabı
Bulaşık Makinesi
Boyalı
Laminat Zemin
Beyaz Eşya
Balkon
ADSL
Dış Özellikler
Oyun Parkı
Kablo TV - Uydu
Muhit
İlköğretim
Semt Pazarı
Sağlık Ocağı
Market
Park
Lise
Eczane
Alışveriş Merkezi
Ulaşım
Otobüs Durağı
Minibüs
Cadde
Dolmuş
Anayol
Manzara
Doğa
Şehir
Konut Tipi
Müstakil Girişli
Cephe
Doğu
Batı
Güney
Kuzey
Benzer İlanlar
+90 256 811 0077
+90 507 220 9191

egeemlakdidim.com, Tüm Hakları Saklıdır.

Google LogoÇeviri tarafından desteklenmektedir
Google LogoÇeviri tarafından desteklenmektedir