İlan karşılaştırması yapabilmeniz için en az 2 adet ilan seçmeniz gerekmektedir.


Kapat

Didim Efeler Mahallesinde Satılık 2+1 Daire

Büyült
0
Satılık
İlan No96070
Eklenme Tarihi08.08.2023
KategoriDaire
İlan TipiSatılık
Fiyat 0
Oda Sayısı 2+1
m² (Net) 75
m² (Brüt) 85
Kat Sayısı 3
Bulunduğu Kat 3
Bina Yaşı 16-20 Arası
Banyo Sayısı 1
Isıtma Klima
Eşyalı Hayır
Site İçerisinde Evet
Kullanım Durumu Boş
Krediye Uygun Evet
Takas Evet
Otopark Var
Zemin Etidü Var

İlan Açıklaması

Didim Efeler Mahallesinde Satılık 2+1 Daire

       Evinizin özellikleri şunlardır:

  1. 2 yatak odası: Evinizde iki adet geniş ve ferah yatak odası bulunmaktadır. Yatak odalarının zeminleri laminant parke ile kaplıdır
  2. 1 salon mutfak: Evinizin salonu ve mutfak bölümü açık plan olarak tasarlanmıştır. Salonunuzun zeminleri seramik ile kaplıdır. 
  3. 2 tuvalet 1 banyo: Evinizde iki adet tuvalet bulunmaktadır. Tuvaletlerin zeminleri ve duvarları seramik ile kaplıdır. Tuvaletlerde lavabo, klozet, ayna ve dolap gibi eşyalar bulunmaktadır. Evinizin banyosu ise geniş ve şık bir tasarıma sahiptir. Banyoda duşakabin, lavabo, klozet, ayna, dolap gibi eşyalar mevcuttur. Banyonun zeminleri ve duvarları seramik ile kaplıdır.
  4. Evinizin balkonu geniş ve keyifli bir alandır. Balkonunuzdan Efeler Mahallesinin güzel manzarasını seyredebilirsiniz.
  5. Evinizin konumu ise oldukça avantajlıdır. Eviniz Efeler Mahallesinin tam merkezinde yer almaktadır. Bu sayede günlük ihtiyaçlarınızı karşılayacak bir çok yere yürüme mesafesindedir.
  6. Evinizin yakınlarında ilkokul, ortaokul, lise gibi eğitim kurumları bulunmaktadır. Çocuklarınızın eğitimine kolaylıkla devam edebilirsiniz.
  7. Evinizin yakınlarında hastane, sağlık ocağı, eczane ve veteriner gibi sağlık kuruluşları bulunmaktadır. Sağlık sorunlarınızda hızlı ve kaliteli bir hizmet alabilirsiniz.
  8. Evinizin yakınlarında market, bakkal, manav, kasap, fırın ve pastane gibi alışveriş merkezleri bulunmaktadır. Günlük alışverişlerinizi rahatlıkla yapabilirsiniz.
  9. Evinizin yakınlarında park, bahçe, spor salonu, kafe, restoran  gibi sosyal tesisler bulunmaktadır. Boş zamanlarınızda keyifli vakit geçirebilirsiniz.
  10. Didim'de Satılık 2+1 Daire
  11. Didim merkezi ve altınkum arasında kalan dairemizi ister yazlık olarak ister yaz kış olarak uzun dönem kullanabilirsiniz.


Didimde Satılık Yazlık

Didim, Ege Bölgesi'nin en güzel tatil yerlerinden biridir. Didimde satılık daire arayanlar için birçok seçenek bulunmaktadır. Didimde satılık daireler, denize yakınlığı, doğal güzellikleri, tarihi ve kültürel zenginlikleri ile hem yatırım hem de yaşam için idealdir.Ege Emlak Didim'den Satılık Daire

Ege Emlak Didim olarak sizlere didimde satılık daire ve didimde satılık yazlık ilanları sunuyoruz. Sitemizde bulunan ilanlardan biri de Aydın İli, Didim İlçesi, Efeler Mahallesi içerisinde, Futbol sahası mevkiinde bulunan satılık dairedir.

Bu fırsatı kaçırmayın! Dairemizi görmek ve detaylı bilgi almak için hemen bizimle iletişime geçin. Hayallerinizdeki evi sizin için bulduk!


Özellikler

İç Özellikler
Çelik Kapı
Seramik Zemin
Parke Zemin
PVC Doğrama
Laminat Zemin
Isıcam
Duşakabin
Boyalı
Balkon
ADSL
Dış Özellikler
Oyun Parkı
Otopark
Kablo TV - Uydu
Güvenlik
Muhit
İlköğretim
Semt Pazarı
Sağlık Ocağı
Park
Market
Lise
Hastane
Eğlence Merkezi
Eczane
Cami
Belediye
Alışveriş Merkezi
Ulaşım
Anayol
Cadde
Dolmuş
Minibüs
Otobüs Durağı
Manzara
Şehir
Konut Tipi
Arakat
Arakat
Cephe
Doğu
Kuzey
Benzer İlanlar
+90 256 811 0077
+90 507 220 9191

egeemlakdidim.com, Tüm Hakları Saklıdır.

Google LogoÇeviri tarafından desteklenmektedir
Google LogoÇeviri tarafından desteklenmektedir