İlan karşılaştırması yapabilmeniz için en az 2 adet ilan seçmeniz gerekmektedir.


Kapat

Didim'de Satılık Daire Efeler Ortaokulu Yanında 3+1

Büyült
0
Satılık
İlan No64730
Eklenme Tarihi23.11.2022
KategoriDaire
İlan TipiSatılık
Fiyat 0
Oda Sayısı 3+1
m² (Net) 110
m² (Brüt) 130
Kat Sayısı 3
Bulunduğu Kat Yüksek Giriş
Bina Yaşı 16-20 Arası
Banyo Sayısı 1
Isıtma Klima
Eşyalı Hayır
Site İçerisinde Hayır
Kullanım Durumu Boş
Krediye Uygun Evet
Takas Hayır
Otopark Var
Zemin Etidü Var

İlan Açıklaması

Didim'de Satılık Daire Efeler Ortaokulu Yanında 3+1

Efeler'de Satılık 3+1 Daire

Didim merkez mahallelerinden birisi olan Efeler mahallesinde bulunan ev Ege Caddesi ile Atatürk Bulvarı arasında kalıyor. Cumhuriyet Caddesine yakın ev yaz & kış yaşayan ailelerin tercih ettiği bölgede bulunuyor. Okullara çok yakın ev Altınkum sahiline 2km, Süper marketlere 50mt - 150mt, Pazartesi günleri kurulan semt pazarına 600mt, Sağlık ocağı - eczaneler ve toplum sağlık merkezine 800mt, Atatürk bulvarına ve bankalar caddesine 300mt mesafede

Mahir Özgür Damar İlkokulu Yakın Satılık Konut

Didim merkezde bulunan başarılı ilk okul olan Mahir Özgür Damar İlkokulu evin 1 sokak yanında bulunuyor. 

Efeler Ortaokulu Yanında Satılık 3+1 Daire

Satılık daire Didim'in en yeni Ortaokulu olan Efeler Orta Okuluna 250mt mesafede.

Didim'de Satılık 3+1 Ayrı Mutfak

Satılık daire 3 yatak odası, 1 salon, 1 kapalı mutfak, 1 banyo & wc, 1 ayrı wc (2nci wc alaturka tuvalet)  geniş antre, yatak odalarını ve yaşam alanlarını birbirinden ayıran koridor, salondan çıkılan 1 balkon alanlarından oluşuyor. Binanın bodrum katında da 1 adet kömürlüğü mevcut olan ev hem yazlık olarak kullanıma, hem de uzun dönem yaşamaya elverişlidir. Odaları Yeşil Park & Çocuk Parkı manzaralıdır.

Duvara Gömme Ayakkabılık

Evin antre alanında 1 adet duvara gömme ayakkabılık yeri mevcut, bu alana modern görünümlü parlak beyaz ayakkabılık yapılmış ve kullanıma hazır.  

Modern Tasarım ile Tadilatı Yapılmış Daire

Evin tadilatı modern mimariye uygun yapılmış, Salonda TV gelecek duvara niş uygulaması ile TV ünitesi yapılmış, niş içerisine spot aydınlatmalar eklenmiş ve güzel bir görünüm kazanmış. Ana yatak odasında aynı uygulama yatak başına yapılmış ve yatak başında spot aydınlatmalar ile okuma lambası olarak kullanılabilecek modern spotlar kullanılmış.

Ayrı Mutfaklı 3+1 Daire

Satılık dairenin mutfak alanı, kapalı mutfak olarak adlandırdığımız ayrı mutfak şeklindedir. Mutfak komple sıfırlanmış, şerit LED aydınlatmalar ile mutfak dolabı süslenmiş. Mutfak tavanı ise hem spot aydınlatma, hem de LED havuz tip aydınlatmaları ile ışıklandırılmış. Su artıma cihazı ve musluk montajı yapılmış olan evin mutfağı masrafsız ve çok kullanışıdır. 

Çamaşır Makinesi & Termosifon Yeri Hazır

Satılık evin tadilatı yapılırken banyo fayans, duşakabin ve vitrifiyeleri komple yenilenmesi yapılırken banyonun dışarısında koridor alanına gömme bir alan çıkarılmış. Çamaşır makinesi ve Termosifonun konulacağı bu alanda makinenin gizlenmiş olacak.


For sale Apartment Didim - Turkey

3 bedrooms + Seperate Kitchen + Living room

Ground apartment. Apartment compering from 3 bedroom, 1 living room, 1 seperated kitchen, 1 bathroom & wc, 1 seperated wc, enterence and 1 balcony + 1 extarnal storage at the basement . 15-20 years old new building, all renewated, very good condition. All papers done, ready to sell, deed transactions are completed in 1 day. Ege Emlak Didim Real Estate Agency.


Didim emlak sektöründe öncü olan ve bölgenin en geniş gayrimenkul portföyüne sahip, Taşınmaz Ticareti Yetki Belgeli (0900015) Ege Emlak Didim ofisimizde, Emlak & Gayrimenkul Yönetimi Bölümü Yüksek Okul mezunu, profesyonel gayrimenkul danışmanlarımızdan yardım alın, kullanım amacınıza en uygun evi bulmanıza ve sorunsuz bir şekilde ev sahibi olmanıza yardımcı olalım. Müşterilerimize mülk sahibi ile görüşme imkanı sunuyoruz, pazarlığını kendiniz yapabilirsiniz.


Bu Evi Kaçırmayın, Hemen Randevu alın!

Özellikler

İç Özellikler
Çelik Kapı
Parke Zemin
PVC Doğrama
Laminat Zemin
Kartonpiyer
Isıcam
Duşakabin
Boyalı
Balkon
ADSL
Dış Özellikler
Oyun Parkı
Otopark
Kablo TV - Uydu
Muhit
İlköğretim
Semt Pazarı
Sağlık Ocağı
Market
Lise
Alışveriş Merkezi
Ulaşım
Anayol
Cadde
Dolmuş
Minibüs
Otobüs Durağı
Manzara
Şehir
Konut Tipi
Arakat
Arakat
Cephe
Batı
Doğu
Güney
Benzer İlanlar
+90 256 811 0077
+90 507 220 9191

egeemlakdidim.com, Tüm Hakları Saklıdır.

Google LogoÇeviri tarafından desteklenmektedir
Google LogoÇeviri tarafından desteklenmektedir