İlan karşılaştırması yapabilmeniz için en az 2 adet ilan seçmeniz gerekmektedir.


Kapat

Didim'de Satılık 1+1 Daire

Büyült
0
Satılık
İlan No74640
Eklenme Tarihi20.03.2023
KategoriDaire
İlan TipiSatılık
Fiyat 0
Oda Sayısı 1+1
m² (Net) 55
m² (Brüt) 50
Kat Sayısı 5
Bulunduğu Kat 4
Bina Yaşı 4
Banyo Sayısı 1
Isıtma Klima
Eşyalı Hayır
Site İçerisinde Hayır
Aidat (TL) 0
Kullanım Durumu Boş
Krediye Uygun Evet
Takas Hayır
Otopark Var
Zemin Etidü Var

İlan Açıklaması

Didim'de Satılık 1+1 Daire

Satılık daire 1 Yatak odası, 1 salon, 1 açık plan mutfak, 1 banyo & wc, 1 balkon, antre & koridor alanlarından oluşuyor. 5  katlı binanın 4ncü katında bulunan ev Güney & Doğu cepheli1

Didim'de Satılık Yazlık

Didim'de satılık 1+1 daire; hem yazlık olarak kullanıma uygun, hem de kalabalık olmayan küçük aileler için yaz & kış yaşamaya elverişlidir. Konum olarak toplu ulaşım araçlarına, süper markete, semt pazarına yakınlığı ile ideal bir konut şeklindedir. 

Didim Hisar Mahallesinde Satılık Daire

Aydın İli, Didim İlçesi, Hisar Mahallesi sınırları içerisinde kalan konut Yeni mahalle sınırındadır. Atatürk bulvarı ile İnönü bulvarı arasında buluna şehir merkezi konumda. Altınkum sahiline 3km, Çarşamba günleri kurulan organik pazara ve Pazar günleri kurulan Di-Bit ikinci el pazarlarına 750mt, Atatürk bulvarına 100mt, özel Batı hastanesine 500mt, Apollon tapınağı, çevresindeki taş evler ve mekanlara 700-900mt mesafededir. Ayrıca, Didim ile İzmir arası 170km, Didim ile Adnan Menderes Havaalanı 150km, Didim ile Bodrum Milas Havaalanı 90km mesafededir. 

Didim'de Kira Getirisi Yüksek Satılık 1+1 Daire

Satılık konutun konumu merkezi bir yerde olduğu için kiraya verilmek istenilirse hiç boş kalmayacaktır. Kira geliri ortalama 5.000 TL  olan konutun çevresinde çoğunlukla yaz & kış yaşayan ailelerin yaşadığı daireler ve yazlık amaçlı tercih edilen - yılın çoğunda boş kalan- konutlar bulunuyor.

For Sale 1 bedroom Apartment Didim - Turkey

Fourth apartment compering from 1 bedroom, 1 living room, 1 open plan kitchen, 1 bathroom & wc, enterence and 1 balcony. Facing to road - East & South.  4 years old new building, very good condition. All papers done, ready to sell, deed transactions are completed in 1 day. Ege Emlak Didim is a local Real Estate Agency which one got 5 stars earned from google testimonials.


Didim emlak sektöründe öncü olan ve bölgenin en geniş gayrimenkul portföyüne sahip, Taşınmaz Ticareti Yetki Belgeli (0900015) Ege Emlak Didim ofisimizde, Emlak & Gayrimenkul Yönetimi Bölümü Yüksek Okul mezunu, profesyonel gayrimenkul danışmanlarımızdan yardım alın, kullanım amacınıza en uygun evi bulmanıza ve sorunsuz bir şekilde ev sahibi olmanıza yardımcı olalım. Müşterilerimize mülk sahibi ile görüşme imkanı sunuyoruz, pazarlığını kendiniz yapabilir ve son fiyatının sahibinden alabilirsiniz.

Bu Evi Kaçırmayın, Hemen Randevu alın!

Özellikler

İç Özellikler
Çelik Kapı
Wi-Fi
Teras
Parke Zemin
PVC Doğrama
Mutfak (Laminat)
Laminat Zemin
Kartonpiyer
Isıcam
Intercom Sistemi
Hilton Banyo
Duşakabin
Boyalı
Beyaz Eşya
Balkon
Amerikan Mutfak
ADSL
Dış Özellikler
Oyun Parkı
Otopark
Kablo TV - Uydu
Isı Yalıtım
Hidrofor
Muhit
Alışveriş Merkezi
Ulaşım
Anayol
Cadde
Dolmuş
Minibüs
Manzara
Şehir
Konut Tipi
Arakat
Arakat
Cephe
Doğu
Güney
Benzer İlanlar
+90 256 811 0077
+90 507 220 9191

egeemlakdidim.com, Tüm Hakları Saklıdır.

Google LogoÇeviri tarafından desteklenmektedir
Google LogoÇeviri tarafından desteklenmektedir