İlan karşılaştırması yapabilmeniz için en az 2 adet ilan seçmeniz gerekmektedir.


Kapat

Didim Efeler'de Satılık Arsa

Büyült
0
Satılık
İlan No73860
Eklenme Tarihi13.03.2023
KategoriArsa
İlan TipiSatılık
Fiyat 0
Metre Kare (m²) 300
Krediye Uygun Evet
Takas Hayır
Tapu Durumu Mustakil Parsel
İmar Durumu Konut
Gabari 9.50
Kaks % 20 / 40

İlan Açıklaması

Didim Efeler'de Satılık Arsa

Aydın İli, Didim İlçesi, Efeler Mahallesi sınırları içerisinde kalan arsa satılık. Aynı bölge de satılık yan yana ve tek arsa seçenekleri de portföyümüzde mevcut. 

Didim Arsa

Ülkemizde bir numaralı yatırım aracı olan arsalar Didim'de de gözde yatırım aracıdır. En çok kazanan gayrimenkul aracı olan arsa seçenekleri Didim'in her mahallesinde mevcut. Didim merkezde satılık arsa arayışına girdiğimizde artık çok fazla seçenek bulamıyoruz. Hızla devam eden yapışama sayesinde piyasada bulunan arsalar yavaş yavaş azalıyor ve yapılaşma devam ettikçe zaten çok değerlenmiş arsalar değerini daha da arttırıyor.

Efeler'de Satılık İmarlı Arsa

Satılık arsa 2 katlı müstakil villa inşa etmeye uygundur. 20/40 imara sahip arsa üzerine tam müstakil bir villa inşa edilebiliyor. Yüzme havuzu, araba parkı ve bahçesi olan müstakil dubleks villa inşasına uygun arsa.

Didim Efeler'de Satılık 300m2 Arsa

Didim merkezde satılık arsa 300m2 alana sahip, 20/40 imarı olan arsanın içerisine 60m2 zemin + 60m2 1nci kat toplam 120 m2 inşaat yapılabiliyor. Tercihe göre bodrum katı da inşa edilebilir. 

Land For Sale Efeler Didim - Turkey

Aydın, Didim, Efeler district. Approved for the construction of 2-storey detached villa. All papers done, ready to sell, deed transactions are completed in 1 day. Ege Emlak Didim is a local Real Estate Agency which one got 5 stars earned from google testimonials.

Didim emlak sektöründe öncü olan ve bölgenin en geniş gayrimenkul portföyüne sahip, Taşınmaz Ticareti Yetki Belgeli (0900015) Ege Emlak Didim ofisimizde, Emlak & Gayrimenkul Yönetimi Bölümü Yüksek Okul mezunu, profesyonel gayrimenkul danışmanlarımızdan yardım alın, kullanım amacınıza en uygun evi bulmanıza ve sorunsuz bir şekilde ev sahibi olmanıza yardımcı olalım. Müşterilerimize mülk sahibi ile görüşme imkanı sunuyoruz, pazarlığını kendiniz yapabilir ve son fiyatının sahibinden alabilirsiniz.

Bu Fırsatı Kaçırmayın, Hemen Randevu alın!

Özellikler

Altyapı
Yolu Açılmış
Telefon
Su
Elektrik
Konum
Toplu Ulaşıma Yakın
Denize Yakın
Ana Yola Yakın
Genel Özellikler
Parselli
Yolu Açılmış
İfrazlı
Manzara
Doğa
Benzer İlanlar
+90 256 811 0077
+90 507 220 9191

egeemlakdidim.com, Tüm Hakları Saklıdır.

Google LogoÇeviri tarafından desteklenmektedir
Google LogoÇeviri tarafından desteklenmektedir